10 sommeridéer til dig og dine venner

Sommeren er over os og det er varmt! Men er du flad for ideer til sommeraktiviteter? Her får du 10 solide bud på sjove ting du kan lave sammen med dine venner denne sommer!

Cykelferie 

Med de benzinpriser vi oplever lige nu, er det givetvis ikke en specielt god idé at køre alt for meget, altså med mindre man har penge nok. Et alternativ til køreferie er cykelferie, hvor du har let oppakning med og cykler fra vandrehjem til vandrehjem og tager dagene som de kommer. 

En venneflok på to hjul er lige til at blive i sommerhumør af, og her har I alt, hvad I skal bruge: Hinanden, billigt transportmiddel og verden for jeres fødder!

Opgradér terassen med spa

Er man ikke den aktive type, men mere til afslapning, så er et oppusteligt spabad oplagt til at opgradere terassen med denne sommer. Med en oppustelig spa kan du lægge i kakkelovnen til de mest fantastiske minder, du ikke troede, at du kunne opnå på egen matrikel. Tro om igen, for det er slet ikke så svært igen – eller bekosteligt, for den sags skyld.

Flere idéer…

Hvis ovenstående ikke just lyder som noget for dig, så kan du altid finde andre ting. Vi kan ikke udpensle alle vores gode idéer her på siden – men nævne dem kan vi selvfølgelig. Det gør vi herunder. Så kan du selv krydre dem til med din egen fantasi.

  • Tag på en vovet blaffertur sydpå i Europa – jo, det er skam stadig en udbredt “sport”!
  • Hold sjove temafester, hvor I inviterer vidt og bredt – du vil bliver overrasket over hvor mange der takker ja til at komme med.
  • Forsag sommervarmen, og arrangér et LAN-party med de af dine drengevenner, der vil sidde og svede og lugte lidt.
  • Lav jeres eget beachparty – husk bluetooth-højtaleren, en volleyball og find en lækker strand nær jer!
  • Tag et cocktail-kursus – dem kan du finde masser af i de større byer
  • Tag på en weekendtur til en Europæisk storby – der er frit valg, så længe coronaen ikke kommer i vejen.
  • Gå hærvejen med rygsæk og telt, og få godt med sved på panden i sommervarmen
  • Tag på en af de mange danske festivaller – du kan som oftest stadig finde billetter fra folk, der sælger deres igen efter køb!