Allergivenlig makeup til den sarte hud

Sådan passer du bedst på dig selv og på din klode

Hvis du gerne vil passe godt på dig selv og din hud, så vil det helt sikkert være en god idé at bruge noget allergivenlig makeup, hvis du endelig skal bruge makeup. Måske er du også bare skøn som du er, men det må du helt selv afgøre. Jeg tænker selv, at alle har deres helt egen skønhed, som man skal passe på ikke at komme til at skjule i forsøget på at opnå en traditionel skønhed, for skønhed har ingen tradition. Mange siger også at skønhed kommer indefra, og ud fra den devise giver det også mening at bruge økologisk makeup, så man har en god grøn samvittighed.

Bæredygtig mode

Vi er så heldige at være sat på lige netop den her blå og grønne klode. Der er så meget at være taknemmelige for. Desværre har vores planet svære problemer med klimaet. Det er ikke fordi planeten ikke kan overleve, men det bliver ikke i den gode form, som den er i nu med mindre vi alle går ind på den grønne omstilling. 

Forbruget i det små hos den enkelte 

I det små og som privatperson kan man starte med at holde øje med sit forbrug og man kan begynde at finde sine nødvendige varer inden for økologisk tøj inde på en hjemmeside for økologisk tøj til kvinder. Her kan man også finde økologisk makeup og mange andre ting, som fx økologisk tøj til kvinder i bambus.

Det er rart at bruge økologisk makeup

Sjælen har brug for føde, og vores krop og hud har brug for at blive passet og plejet. Finder man sig noget økologisk makeup som man kan bruge i stedet for noget makeup, der indeholder farlig kemi, så er man allerede kommet et lille stykke hen af vejen mod den grønne omstilling.

Vores blå planet

Vi har givet vores planet tilnavnet, Den blå planet. Det er netop fordi vi har så meget vand her på planeten. Mere end 70 % af Jordens overflade er dækket af hav. Der er 1.335.000.000 km³ hav på vores klode, og dette hav indeholder omkring 97,2 % af al planetens kendte vand. Det er ikke så lidt, og vi må passe godt på livet i vores hav. Derfor skal vi sørge for at bruge produkter uden farlig kemi, så vi ikke udleder farlig kemi ud i spildevandet og videre ud i vores have. 

Vores grønne planet

Vores planet har også mange grønne områder. Vi har stepper, vi har skove og vi har vådområder, men vi har også ørkener og polare områder med indlandsis. Vi har bjerge. Vi har landskaber fyldt med et rigt planteliv. Det skal vi værne om. Nu er det tid til at vågne op.