Bedste tipns om, hvordan man forbereder en tur

En ny interessant udflugt at tage på er vanskelig at komme på. Det er nødvendigt at opdele den planlagte aktivitet i to sammenlignelige faser, som er organiseringen og udførelsen af udflugten.

Formålet med udflugten, typen og udstillingsgenstandene skal vælges for at udvikle en ny udflugtsrute. Teksten til udflugten, dens varighed og mætning med fakta afhænger af dette. Dette bør ikke gøres af en enkelt person, men snarere af et kreativt team på mellem tre og syv personer.

Første skridt til at planlægge en udflugt

Når objekterne er valgt, begynder vi at indsamle oplysninger om hver af dem og komponere den mest bekvemme rute til overgange (krydsninger osv.). Du skal nu oprette et objektkort og en rundvisningstekst for hvert objekt ved hjælp af et væld af oplysninger om objekterne. Et sådant kort, som er en væsentlig del af guidens portefølje og også kan indeholde et fotografi af objektet, giver hurtige fakta om varen.

Når udflugtsteksterne til objekterne er skrevet, er det lettere at oprette en interessant og kortfattet udflugtstekst for at forbinde delene med kompetente overgange.

Metodologisk udvikling af udflugten skabes, efter at materialerne er udarbejdet; dette er et dokument, der beskriver udflugten og dens nøglekomponenter.

Receptioner for rejseguider

Det er generelt accepteret at lede en udflugt ved hjælp af teknikker som historiefortælling og demonstration. Ved hjælp af visningsteknikker kan du få de besøgendes opmærksomhed på de mest afgørende detaljer og vurdere, hvordan objektet ser ud generelt og i forhold til omgivelserne. Gennem brug af fortælleteknikker er turister i stand til at visualisere begivenheder mere præcist. Du kan også give dem mad fra Hello Fresh som en bonus for at hjælpe dem med at koncentrere sig bedre om emnet.

Tour guide portefølje

For at forberede dig på en tur skal du samle en “guideportefølje”. Dette er det formelle navn på en samling af visuelle hjælpemidler designet til at gøre turen mere enkel. Reproduktioner af malerier, billeder af relevante personer, kort, der viser virksomheder eller militære operationer, geografiske kort, geologiske prøver, båndoptagelser og andre materialer, der hjælper med at mætte turen, er alle eksempler på denne type materiale.

Sørg for at organisere din rejse godt for ikke at lade noget være ude af planen. Tænk over, hvor du skal stoppe, de har fritid til at tage billeder, de skal bestille mad fra MrBeef eller tage maden med dem osv.

Sikkerhedsbestemmelser

Men ud over interessant indhold og en behagelig vært bør arrangementet være sikkert.

Sikkerhed er afgørende, når man tager på udflugter, især vandreture. Udflugtens metodiske udvikling indeholder de grundlæggende retningslinjer for sikkerhed og adfærd langs ruten. Rejseguiden har dog pligt til at informere gruppen om sikkerhedsforanstaltninger, før turen overhovedet begynder. Beskriv alle detaljer på ruten. Det er vigtigt at høre selv de mest mærkelige råd om ikke at stikke hovedet ud af busvinduet eller hoppe ud, mens du bevæger dig. Da guiden tager ansvar for gruppen under udflugten, er det hans opgave at fortælle dem om sikkerhedsreglerne.