BROWLAMINATION i Aarhus

BROWLAMINATION i Aarhus

Browlamination er en behandling som vi hos Lash-Aarhus har taget under vores vinger og specialiseret os indenfor. Det er en ny trend på markedet og vi vil være med på det nyeste nye, hvis det er noget vores kunder ønsker at vi udfører.

Brow Lamination er en behandling hvor man går ind og laminere sine naturlige brynhår i en ny struktur. Det kan være med til at man får skabt et mere symmetrisk look på sine bryn. Det giver udtrykket af at ens bryn synes mere fyldige.

Browlamination er en simpel proces at udfører, dog er der en masse teknisk viden bag som er vigtig at have med for ikke at skade de naturlige brynhår man har.

Processen foregår ved at man går ind og bruger et produkt som er med til at nedbryde den hårstruktur man har i sine bryn, dvs. nedbryder den retning de på nuværende tidspunkt går i. Derefter sætter man hårene i den nye ønsker position efter kundens ønske og så påføres endnu et produkt som er med til at sætte håret fast, man laminere det fast i den nye retning. Det er i denne del af processen af ordet brow lamination er opstået.

Derefter farver man brynene hvis kunden har dette som ønske, hvis ikke så påføres der en olie som går ind og er med til at give fugt til en brynhår da denne behandling går ind og udtørre ens naturhår. I processen er der en bestemt ventetid man skal have viden indenfor for ikke at skade kundens brynhår. Hvis disse intervaller ikke overholdes, kan de gå ind og være med til at hårene knækker eller begynder at krølle. Disse risici er det samme kunden kan komme ud for, hvis efterbehandlingen ikke overholdes. Efterbehandlingen er simpelt, som er olie på brynene 1 gang dagligt.