Brug for kiropraktor ?

Vi kender det alle sammen. Ryggen strejker og vi har svært ved at komme i gang og ud af sengen. Du har måske fået dig et hekseskud eller hold i ryggen – smerten er i hvert fald slem og du skal have hjælp. Men hvor går jeg hen? Det kan være lidt at en jungle at orientere sig i alle de behandlingstilbud som de senere år er dukket op.

 

 

Gør som ca 400.000 andre danskere hvert år og besøg din Kiropraktor og få den hjælp der skal til for at få dig tilbage til normal dagligdag igen både ved akut kiropraktor behov men også til gener som har været der i længere perioder. Kiropraktorerne har været en del af det etablerede sundhedssystem i mange år og du får som patient tilskud til at gå til kiropraktor både fra det offentlige og fra sygeforsikringen Danmark. Og det kræver ikke henvisning at gå til Kiropraktor

 

Mere end 800.000 danskere lever jævnligt med rygsmerter i varierende grad, lige fra de lette forbigående smerter og gener til ryggen til de mere alvorlige og langvarige smerter som f.eks. ved diskusprolaps og lignende tiltande.

 

Din kiropraktor er den faggruppe som ser og hjælper flest rygpatienter til dagligt og de har deres uddannelse sammen med lægerne i Odense – Kiropraktorerne er den derfor den faggruppe som er bedst klædt på til at undersøge og behandle lige netop dine problemer med smerter i ryggen.

 

Kiropraktorerne selvom de er kendt for ”knækket” er meget mere end det klassiske ”knæk og bræk”. Kiropraktorerne ser og behandler alle aldersgrupper lige fra de helt små nyfødte til de ældre. Valget af behandling afpasses selvfølgelig til den enkelte, dennes alder samt deres problemer – og behandlingen behøves slet ikke at sige ”knæk”

 

Kiropraktorerne behandler således ej hellere kun ryg og nakkesmerter. Kiropraktorerne København ser desuden mange patienter med hovedpine i form af især migræne og spændingshovedpine, men også smerter og gener til arme og ben er hyppige problemstillinger hos din kiropraktor i København.

 

Ikke to forløb er ens hos kiropraktor men de fleste vil opleve større lindring af deres smerter allerede efter første besøg hos kiropraktor.

 

Så tøv endelig ikke med at booke tid ved akut kiropraktor behov.