Cumaru terrassebrædder til den perfekte terrasse

Har du altid drømt om at have en flot terrasse, hvor venner og familie kan samles men mangler det perfekte materiale til dette? Så bør du tage et kig på Cumaru terrassebrædder. 

Med en terrasse har du masser af muligheder for at skabe hygge for dig selv og dem, du holder af. Her kan I nemlig samles om en god middag eller en hyggelig fest, når den danske sommer rammer. Med den perfekte terrasse vil du med garanti opholde dig uden for meget mere af tiden.

Til den perfekte træterrasse har du brug for det helt rigtige materiale, og her kan du med fordel vælge Cumaru terrassebrædder. Denne træsort er nemlig utrolig slidstærk og formstabil, hvilket gør den perfekt til mange formål og i et klima som det danske. Cumaru terrassebrædder har en flot rødbrun til gulbrun farve, som dog kan variere, da det er et naturligt materiale. Farveudtræk er yderst sjældent, hvilket vil sige, at der ikke kommer smittende farve på fliser og vægge, som din træterrasse Cumaru er bygget op ad. Levetiden for en træterrasse i denne træsort er op til 50 år og for beklædning på eksempelvis facader er den endnu højere. Der er altså mange fordele ved at bruge Cumaru terrassebrædder til din drømme-terrasse.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her det perfekte træ til en træterrasse Cumaru.

 

Sådan bygger du med Cumaru terrassebrædder

Cumaru terrassebrædder har en tolerance på +/- 2 mm. i bredden og +/- 1 mm. i højden ved levering. Dette skyldes, at Cumaru terrassebrædder er et levende materiale, der udvider sig og trækker sig sammen i takt med fugtindholdet, som kan variere meget i løbet af årets gang. Derfor er det også utrolig vigtigt, at du følger monteringsvejledningen nøje og overholder de foreskrevne regler i forhold til afstand mellem de enkelte brædder og murværk eller lignende. Du kan med fordel bruge en afstandsklods og snor til at sikre, at brædderne ligger rigtigt. Det anbefales at anlægge træterrassen på hårdtræsstrøer, men strøer af trykimprægneret træ kan også benyttes. Til fastgørelse bør du anvende syrefaste skruer i A4 rustfrit stål. For at opnå en pæn afslutning kan skruehuller og skruer dækkes til med propper, som limes med vandfast trælim. Disse kan efterfølgende slibes ned i niveau med brædderne. 

Cumaru terrassebrædder findes i en stort udvalg af størrelser, således du kan skabe en terrasse i den perfekte størrelse, sådan som du ønsker. 

Når du er kommet i mål med din drømme-terrasse, er det vigtigt at give den en oliebehandling 1-2 gange årligt, som er med til at forlænge levetiden på træet, da dette mindsker forekomsten af tørreridser og revner i træet. På den måde kan du få mest mulig glæde af din nye terrasse. Du kan også vælge at lade det stå ubehandlet for at opnå en patinering af træet. Terrassen kommer herved til at fremstå mere ensartet i grålige nuancer, som giver et rustikt udseende