Dagen der var lige ved at ødelægge ferien

Det var fredag. Jeg har glædet mig så længe til denne dag. Efter i dag havde vi endelig ferie. Vi har sommerferie i 6 uger som jeg har ventet på i så lang tid. Jeg har virkelig haft brug for en ferie. Jeg skulle ud og rejse med min familie til Spanien, og det havde jeg virkelig glædet mig til. Men først skulle jeg i skole, og lige have dagen overstået. Jeg gjorde mig så klar. Jeg fik taget tøj på, og spist noget morgenmad. Det havde jeg brug for, for at kunne overleve dagen. Jeg børstede så mine tænder og tog ud ad døren. Jeg ankom til skolen lige til tiden. Jeg havde fri klokken 14 i dag, så det var ikke så slem en dag. I pausen tog jeg ud med mine venner, hvor vi spillede noget fodbold. Men der skete der bare det som ikke måtte ske. Jeg tabte min telefon på jorden. Det gjorde DSV at skærmen smadrede. Det ødelagde lidt dagen, fordi jeg havde glædet mig så meget til endelig at skulle holde ferien. Jeg ville også gerne have min mobil med til Spanien, så jeg kunne få taget en masse smukke billeder dernede. Så jeg blev nødt til lige at få min mobil fikset inden jeg skulle rejse. Jeg valgte så at tage med min ven ned til fixphone.dk hvor jeg fik min skærm skiftet. De fik de heldigvis klaret virkelig hurtigt, og til en rigtig fornuftig pris. Det reddet lige dagen, og jeg behøvede nu ikke at bekymre mig over en smadret skærm. Jeg tog så hjem og pakkede. Mig og min familie rejste en uge efter og det endte med at blive en rigtig dejlig ferie, og jeg fik taget en masse gode billeder.