Den fedeste fest hos min veninde

Det var en torsdag morgen, og jeg var lige stået op. Jeg var så træt. Jeg ville virkelig ikke i skole. Jeg ville bare gerne ligge i min seng resten af dagen, men det kunne jeg ikke. Jeg blev nødt til at tage i skole. Så det måtte jeg gøre. Jeg tog lige et bad, for at blive frisk, for jeg var virkelig træt. Efter badet fik jeg tøj på, og spiste noget morgenmad. Jeg fik vafler i dag. Jeg elsker vafler til morgenmad. Efter fik jeg børstet tænder, og så skulle jeg bare i skole. Jeg var heldigvis ikke træt mere, og kunne mærke det ville være en god dag. Jeg tog hen mod toget, som jeg ventede et par minutter på. Jeg skal heldigvis kun et stop med toget, og så kan jeg gå resten af vejen til skole. Det tager mig cirka 15 minutter at gå den til skole fra der. Jeg havde fri klokken 15 i dag, og efter skole skulle jeg noget jeg havde glædet mig til længe. Jeg skal holde min venindes fødselsdag. Hun bliver 19 år i dag. Det glædet jeg mig virkelig til. Da klokken blev 15 tog jeg så hen til min veninde. Vi skulle til at fejre hendes fødselsdag. vi skulle lige pynte resten af tingene op, så det hjalp jeg hende med. Hun havde en masse balloner der skulle pustes op. Men der havde hun heldigvis helium flasker, så vi hurtigt kunne få dem fyldt op. Dem havde hun købt fra shop.festgear.dk. Vi holdt festen i et kæmpe telt hun havde lejet fra festgear.dk. Det var virkelig stort, men det gjorde at der sagtens var plads til os alle. Gæsterne kom så lidt senere, og det endte med at blive den fedeste fest, og vi alle hyggede os virkelig meget.