Derfor skal du lade medarbejderne vælge deres egen firmajulegave

Skal du finde julegaver til medarbejdere i år? Og ved du ikke, hvad du skal finde på? Det er ikke nemt at finde julegaver, der passer til alle medarbejdere – og det bliver kun sværere, når man har mange forskellige ansatte, lige fra kontor til lager. Der er dog én metode, du kan gøre brug af, som gør det hele meget nemmere for dig, nemlig vælg-selv-julegaven.

Med vælg-selv-julegaven skal du blot alliere dig med en dygtig samarbejdspartner som Y-Design og vælge et beløb pr. medarbejder. Resten bliver så ordnet for dig. Alle dine medarbejdere får adgang til jeres helt egen gaveshop, hvor de kan vælge deres egen firmajulegave ud fra et kæmpe sortiment af mange forskellige gaver. Gaverne bliver så pakket ind og enten leveret på arbejdspladsen, så du kan dele gaverne ud op til juleferien – eller hjemme ved dine medarbejdere. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

Der er mange fordele ved vælg-selv-julegaver, så her kommer vi med vores bedste bud på, hvorfor du bør lade medarbejderne vælge deres egen firmajulegave i år.

Alle får en julegave, de elsker

Når medarbejderne må vælge deres egen gave, kan du vide dig sikker på, at alle får noget, de uden tvivl vil elske. Det er noget, som du ikke kan garantere, hvis du f.eks. selv skal finde én gave, som alle får – eller du skal på jagt efter en individuel gave til hver medarbejder. Der er simpelthen intet bedre end at få en rigtig god julegave!

Gode gaver skaber arbejdsglæde

En gave er dog ikke bare en gave, når det kommer fra en arbejdsgiver. Den betyder meget mere. Det er et skulderklap, en tak for indsatsen og et ønske om en god juleferie. Det kan den kun sige, hvis der er tale om en god gave. Hvis gaven er dårlig, siger den det komplet modsatte – og så ville du faktisk være bedre stillet ved slet ikke at give en firmajulegave i første omgang. Når medarbejderne vælger deres egne gaver, sender den det rigtige signal – og det skaber arbejdsglæde og i bedste fald loyalitet.

Medarbejderne skal ikke betale skat af gaven

Det er også muligt at give gavekort som firmajulegave, men her skal du lige være opmærksom på, at medarbejderne skal betale skat af denne gave. Det tager selvfølgelig lidt glæden ved gaven, når man selv skal “betale” lidt af gaven. Med firmajulegaver kan du vælge gaver op til et vist beløb helt uden at dine medarbejdere bliver beskattede.