Derfor skal du lave dine negle derhjemme

Indrømmet: Der er en ganske særlig og luksuriøs følelse over at få lavet sine negle i en neglesalon. Man føler sig lidt som en dronning, og man går derfra med rigtig flotte og holdbare negle, hvilket jo er det primære formål med besøget.

Men professionelle negle er ikke længere forbeholdt salonen! Nu kan du nemlig også lave flotte negle derhjemme – og føle dig ekstra godt tilfreds over de resultater og design, som du helt selv skaber.

Easy Gel Tips: Navnet holder, hvad det lover

Når du skal lave negle derhjemme, er det oftest den bedste løsning at anvende gel tips. Vores anbefaling lyder: Prøv Easy Peasy Gel Tips negletipper fra Kandii – så er du godt på vej mod et flot resultat!

Når du skal have sat dine nye flotte negle på, er det faktisk ret ligetil. Dermed ikke sagt, at du allerede første gang får neglene til at være 110% perfekte, men efter et par gange, hvor du har øvet dig, kan du lave design, der er salonens resultater værdigt! Det er nemt og lige til.

Først og fremmest skal du vælge dine negle og lægge dem klar til brug, så du har de ting, du skal bruge foran dig. Hertil skal du preppe neglen med lidt primer, hvorefter du lader den tørre et halvt minut. Din egen negl skal herpå have lidt extend base coat, som skal hærde. Nu kan du påføre en smule ekstra primer til negletippen med en lille pensel. Det skal blot være på det stykke, som skal binde sig til din egen negl. Du kommer hernæst lidt mere extend base coat i negletippen, og så skal der ellers fæstnes forsigtigt. Start fra bunden af neglen og arbejd dig op.

Når neglen sidder godt, skal den lige under en hybridlampe i små 30 til 60 sekunder. Det er formlen for at sætte dine negletipper på – og det skal gøres med alle neglene. Det går typisk som smurt, når du først har gjort det et par gange og fået rutinen ind under huden.

Husk naturligvis også at file neglen en lille smule ru og afslut med wiper og en gang lækker polish. Neglene bliver virkeligt flotte og holdbare, og det er derfor oplagt at lave dem derhjemme og spare mange penge.