Det frække lingeri kan gøre underværker for dit sexliv

Hvis forholdet er gået lidt i hverdags-mode, så kan noget frækt lingeri gøre underværker.

For mange forhold er hverdagen er ægte killer. Den har det med at tage pusten fra lidenskaben, specielt hvis der også er kommet børn til. Pludselig er fokus flyttet og man glemmer helt hinanden, inden længe ser man slet ikke hinanden mere. Man er ikke længere i et forhold, man lever sammen for at få tingene til at fungere. Det er desværre den sørgelige hverdag for mange forhold.

Der er dog måder man kan komme ud af det på. Det drejer sig om at komme lidt ud af de typiske vaner. Husk at alt ikke drejer sig om rengøring og tøj vask. Lige ledes skal han selvfølgelig også huske ikke at stå i garagen og pusle med værktøj, bil eller alufælge i et væk. Det drejer sig om at brug noget tid på hinanden, prøve at se personen igen, og ikke bare en hushjælp man lever sammen med. 

For mange er det at tage på en weekendtur eller ud at spise nok. Så får man lige lidt romantik og finder lidt ind til hinanden igen. Der er dog et våben kvinde kan bruge der bogstavelig talt vækker tigeren i ham igen. Noget der virker på alle mænd er frækt lingeri. Muligt han altid siger det ikke siger ham noget, men det gør det. I adskillige test hvor kvinder har prøvet at tage det på for at se reaktionen, er de blevet utrolig overrasket. Det har dermed også givet blod på tanden til at gøre mere ud af det. 

Er du ikke så vild med at klæde dig ud ?

Mange kvinder har en ide om at de ikke ser godt ud i det. De mener der sidder lidt for meget på sidebenet, og så ser det bare ikke elegant ud. Det er dog en omgang pjat. Han ser det med helt andre øjne. Han vil elsker se dig gøre dig fin for hans skyld. Du kan starte med et sødt negligé. Han vil uden tvivl belønne dig med den bedste sex du har fået i længe. Glem alt om jeres sexlegetøj, når først han ser dig i et lækkert outfit. En journalist fra Vogue i USA lavede forsøget og tog i en hel uge det hotte lingeri på. Lidt nyt hver dag, og kunne slet ikke få hænderne ned.

Mænd er jo alt i alt simple væsner, og når de skal fodres elsker de at det de får serveret også er lidt krydret.