Dit bedste match til ægteskab og forlovelsesring, baseret på dit stjernetegn

Er der virkelig noget i det med stjernetegn og hvem vi passer sammen med? Måske, måske ikke. En ting er sikkert, om du tror på det eller ej har stjernetegn altid været der og det siger noget om hvem vi er og hvor vi er på vej hen. Og kærligheden vil altid være en stor del af dette. Jeg har her gået i kast med at finde ud ad hvilke stjernetegn der passer sammen, og hvilken fødselssten der passer til dig/jer hvis du skal ud og købe en ring. Så er du på jagt efter den helt perfekte meningsfyldte ring bør du gå efter astrologiske smykker. Er du tvivl om hvordan du finder frem til disse så læs videre!

 

Ligesom phykologi og personlighedstest er astrologi en brik der samler alle tingene i et tegn, tegnet siger ofte hvem vi er som mennesker, og derfor siger det også noget om hvem du passer sammen med og hvilken diamant eller ædelsten der giver dig den bedste aura.

 

Så vil du gerne have et fingerpeg fra universet om dit kærlighedsliv, så er denne artikel lige noget for dig. Er du bare nysgerrig på dit forhold? Siger universet at det vare for evigt? Jeg har taget et kig på alle stjernetegn for at finde de bedste kærlighedsmatch.

 

Selvfølgelig skal du ikke være alt for alvorlig omkring det, og du skal naturligvis tage tingene med et gram salt, i så fald er det bare sjovt at se hvad udfaldet er. Måske viser det sig at astrologiens profetier stemmer sandt for dig.

 

Vandmanden

(19. januar-18. februar)

Er du født mellem januar og februar er du betegnelsen vandmand. Er du vandmand er du ofte indbegrebet af en frisindet idealist og nok også en nomade. På Bob Marley og Oprah Winfrey er Vandmænd og begge to betegnelsen af begge dele. Er man meget lige som de overnævnte kan det være svært at finde en bedre halvdel da man trives alene, og mange vil have svært ved at kunne forstå dig. Derfor kan det være smart at finde en som også er vandmand, da man er ens af hjertet. Din føde sten er en amethyst, så er du i tvivl om hvilken sten der skal sidde i din ring vil vi anbefale denne sten.

Bedste match til ægteskab: Vandmanden, Tvilling, Skytten.

Din fødesten: Amethyst

 

Fisken

(18. februar-20. marts)

Er du fisken er du noget af en drømmer, og så er du utrolig opdragen og meget kærlig. Fordi du er fisken har du det med at lade tankerne svømme rundt. Du har derfor brug for en mere jordnær person. Skorpionen er nemlig kendt for at plante rødder, vande dem og få det til at blomstrer, og det er lige det du har brug for. Aquamarinen er din fødesten. Ædelstenen er blå og passer smukt til en forlovelsesring.

Bedste match til ægteskab: Skorpion.

Din fødesten: Aquamarine

 

Vædderen

(20. marts-19. april)

Er dit stjernetegn en vædder er du en rigtig banebryder. Lady Gaga er fx vædder og det siger selvfølgelig også en del. Du har en grænseløs fantasi og energi der kan skabe fantastiske mirakler. Dit bedste stjernetegn match er løvet. Løven er med til at opmuntrer dig til at få dine fantasier og tanker til virkelighed. Løven er den bedste makker til at få dine drømme om familie, karrier og bryllup til at gå i virkelighed. Din fødesten er en diamant. Hvor er du heldig! Diamanten er det mest populære og dyrebareste valg når det kommer til ædelsten. En sådan ring skal helt sikkert indgå i din forlovelsesring.’

Bedste match til ægteskab: Løven

Din fødesten: Diamant

 

Tyren

(19. april-20. maj)

Er dit stjernetegn en tyr er du både dedikeret og har tålmodighed. Du kan få folk til at slappe af selv i de værste stressede situationer. Du matcher med mange stjernetegn, men matcher du med jomfruens vil i sammen være et stort symbol på fred. Din fødesten er en diamant. Så selvfølgelig skal en smuk hvid diamant indgå i din forlovelsesring.

Bedste match til ægteskab: Jomfruen, skorpion, Stenbukken.

Din fødesten: Diamant

 

Tvilling

(20. maj-20. juni)

Alle elsker en tvilling. Du har humor og har gode energier. Du vil passe perfekt sammen med en løve, som er god til at tilgive når du joker. En løve kan være med til altid at holde det gode humør kørende og altid være klar på en god samtale som du elsker. Du er en person der skaber gode sunde relationer, derfor er din fødesten den grønne emerald. emerald ædelstenen er blevet ekstremt populært valg når det kommer til forlovelsesringe på det seneste.

Bedste match til ægteskab: Løven, Vandmanden, Vægten.

Din fødesten: Emerald

 

Krebsen

(20. juni-22. juli)

Krebsen er utrolig kærlig og plejende, du har en masse overskud og tålmodig og så er du god til at få ting til at hænge sammen og give mening. Du vil passe rigtig godt sammen med en tyr, da de er dedikeret til hårdt arbejde. Rubinen er din fødesten. Den har en smuk rød farve og vil være ualmindelig smuk i en fremtidig forlovelsesring.

Bedste match til ægteskab: Tyren, Fisken, Skorpionen.

Din fødesten: Rubin

 

Løven

(22. juli-22. august)

Er du en løve er du dristig og har en masse følelser i kroppen. Mange store stjer såsom madonna og Jennifer Lopez er løve. For at finde et lige så passioneret match skal du selv er bør du gå efter skytten. Skytten er en der er klar på at drømme med. I ville være det helt perfekte par.

Bedste match til ægteskab: Skytten, Tvillingerne, Vædderen.

Din fødesten: Peridot & spinel

 

Jomfruen

(22. august-22. september)

Selvom du elsker dine venner og familie, er du meget selvstændig og kan godt lide at være alene. Du vil passe rigtig godt med en tyr som også er meget selvstændig og forstår at man også har brug for at være alene. Din fødesten er en safir. Så sørg for at vælge en smuk blå safir i din forlovelsesring.

Bedste match til ægteskab: Tyren, Stenbukken.

Din fødesten: Safir

 

Vægten

(22. september-23. oktober)

Vægten er den håbløse romantiker der er helt blød i hjertet og som elsker romantik. Du trives bedst med en der kan give dig kærlighed og romantik, derfor bør du finde sammen med en tvilling. En tvilling vil værdsætte og elske dig lige som du har fortjent.

Bedste match til ægteskab: Tvillingerne.

Din fødesten: Safir & Opal

 

Skorpion

(23. oktober-21. november)

Er du skorpion får altid et lille rap over fingrene fordi du kan være intens, men det er ikke en dårlig ting. Det er med til at få dig derhen hvor tingene betyder mest for dig. Du vil passe rigtig godt sammen med vandmanden som er jordnær, og det er lige det du har brug for. Topazen er din fødesten og den vil være helt unik og smuk i en kommende forlovelsesring.

Bedste match til ægteskab: Stenbukken, vandmanden og Fisken.

Din fødesten: Topaz

 

Skytten

(21. november-21. december)

Er du skytte er du en rigtig entertainer og er super eventyrlysten. Du elsker at underholde og sørger for ikke at anstøde nogen. Du passer utrolig godt sammen med løven som helt sikkert kan sætte dit hjerte i brand. Løven kan rykke dine grænser endnu mere, så i sammen vil være et uovervindeligt par, der er klar til en masse oplevelser sammen. En tanzanite sten er din fødesten og det vil være den perfekte sten i en smuk ring.

Bedste match til ægteskab: Løven, Vandmanden.

Din fødesten: Tanzanite

 

Stenbukken

(21. december-19. januar)

Du er en loyal Stenbuk og altid meget profetisk. Du finder den bedste partner i Jomfuen og tyren da de begge to er utrolig støttende. Du har brug for romantikken som du kan få fra en tyr.

Bedste match til ægteskab: Skorpionen, Jomfruen, Tyren.

Din fødesten: Tanzanite

 

Se mere om dit match og forlovelsesringe.