Få ro i kroppen med massage i Lyngby ved Hellerup, Holte, Virum og Gentofte

Sport er sundt og gavnligt, og man kan sjældent dyrke for meget af det. Det kan være en pligt for nogle mennesker, men det er sjovt og krævende for andre. Ulykker eller forkert håndtering af udstyr kan forårsage skader hos alle, uanset personlighedstype. Derfor er det afgørende at få trænet korrekt og at se sig selv efter, når man har gennemført den. Og en af de bedste måder at passe på sig selv på er ved at få massage; den kan endda tilpasses til din sport eller træning.

Træn korrekt

Overvej, hvordan du vil træne, før du kaster dig hovedkulds ud i det første og fineste fitnesscenter eller tager ud på en lang løbetur. Er det tre gange om ugen? Og hvilken slags træning er du på udkig efter? Du kan koncentrere dig om muskel- eller konditionsøvelser, men det er en dårlig idé at fokusere på én muskelgruppe ad gangen.

Det kan være, at du fokuserer på benene det ene træningspas og på arme og overkrop det næste. Og hvis du træner for at holde dig sund, er det muligt, at du laver boksetræning den ene dag og løbeøvelser den næste dag, så dine ben ikke bliver overbelastet.

Det er også vigtigt at varme kroppen op til de hårde løft og aktiviteter, da dette vil hjælpe med at forebygge skader og ubehag.

Du kan selv finde ud af, hvor langt du skal drive din krop. Du vil helt sikkert blive skadet, hvis du presser dig selv for hårdt. Så begynd beskedent, og arbejd dig opad efterhånden som du kommer i gang. Selv hvis du mener, at du kan klare den tungere håndvægt, så start med noget mindre.

Du skal også lære at håndtere forskelligt udstyr. Det er meningsløst at rulle rundt eller tabe en stor håndvægt på din fod. Der kan dog ske ulykker, selv om du tager alle forholdsregler. Og det er her, at det er nyttigt at modtage massagebehandling.

Fordele ved sportsmassage

En af grundene til, at du føler dig øm efter træning, skyldes affaldsstoffer, der er fanget i dine muskler. De opløses med blodcirkulationen, så det kan tage noget tid, før de forsvinder. Det er her, massage kan hjælpe, da det fremmer blodgennemstrømningen i hele det masserede område.

 

En anden årsag til ømhed kan være muskler, der ikke kan slappe af eller er for stive. Massage kan gå ind og få musklerne til at slappe af, da de bliver varme og ”giver slip”.

 

Hovedårsagen til at få en massage er, at man hurtigere får toksiner ud af kroppen, så man kan blive klar igen til en ny omgang træning.

 

Find og bestil en fantastisk lækker massage i Lyngby nær Hellerup, Holte, Virum og Gentofte, så du hurtigt kan komme i gang med at træne igen. Fordi det er vigtigt at fortsætte med at bevæge sig, når kroppen forringes. Som følge heraf skal du forberede din træning omhyggeligt ved hjælp af professionel massage behandling.

 

Både krop, sind og ånd har gavn af motion og sport. Selv om det til tider kan være svært og ubehageligt, kan det forlænge dit liv og samtidig gøre dig sundere. Regelmæssig massage øger din performance, formindsker risikoen for skader og giver dig dybere velvære i krop og sjæl.