Find den bedst storm paraply så du kommer sikkert frem i regnvejr

Paraplyen har lagt en righoldig historie bag sig, og den er blevet brugt dagligt af enhver tidsepokes aristokrater, ligesom den har fundet sin formelle anvendelse i forbindelse med ceremonier og receptioner. Hvad der er interessant at bemærke, er, at i modsætning til mange andre opfindelser fra fortiden, har paraplyens skærm ikke ændret sig ret meget, siden den blev udviklet for tusindvis af år siden.

Selv de gamle egyptere, der i dag er kendt for deres besmykkede rigdomme, brugte paraplyen som et fashionabelt tilbehør. Oldtidens Ægypten var en region, hvor man fokuserede på at gøre rigdommene til ens eget. De mange variationer af datidens paraply ledte til udviklingen af forskellige former, stilarter og materialer. Paraplyen den gang var dekoreret med smukke fjer eller blade. Dette har inspireret katolicismens kirkelige overhoved paven. Man ser dette i forbindelse med de paraplyer, der bruges af paven i processioner.

Børne paraply i regnbuens farver til passet børn og små hænder.

Det kunne være en skinnende gul regnjakke eller knaldrøde gummistøvler. Alt sammen noget som kan få os til at glemme et øjeblik, at vejret ikke er, som vi havde håbet, men at regn måske faktisk kan være godt vejr på sin egen måde. Når dråberne stopper, og solen titter frem igen, så kan man være heldig at se en regnbuen. Men man kunne også tage glæderne på forskud og tage regnbue paraply med ud i regnvejret. Det kan man med denne flotte paraply. Den er nemlig farvet i alle regnbuens farver, og den er dømt til at sprede glæde uanset, hvor man bevæger sig hen med den. Udover det gode humør så er denne regnbue børneparaply også skabt med solide materialer, hvilket gør det til en usædvanlig robust og solid paraply. Man får altså en helt særlig paraply for pengene.

Paraplyen er en rigtig god opfindelse som vi har brugt i årtier.

På trods af historien, der reserverede paraplyen som noget der hørte manden til, var det alligevel kvinderne i Egypten, der virkeligt tog paraplyen og de pragtfulde paraplyskærme til sig som deres egne. Dette var begyndelsen på brugen af ​​en skærm der blev højeste mode i forbindelse med kvinders ”accessories”. På den måde opnåede den feminine paraply en næsten global popularitet, der cementerede moden og forblev i det meste af Europa. Ved det 5. århundrede f.Kr. manifesterede paraplyskærmen sig konstant i elegante udformningen i hænderne på fashionable kvinder. Den blev betragtet som en del af deres påklædning og brugtes dagligt, uanset vejr. Da paraplyen fik fodfæste i oldtidens Grækenland bed trenden sig fast. På trods af at den primært blev brugt af kvinder, tog mænd alligevel igen fat på trenden og begyndte at gå rundt med paraplyer. I middelalderen var paraplyer en del af fashionable mænd og kvinders ”accessories” i hele Europa. Selv om paraplyer er i stand til at afvise regn, blev de kun brugt som modetilbehør.

I det 17. århundrede skete der em mindre produktudvikling m.h.t. paraplyens håndtag. Man introducerede et buet håndtag modsat udformningen af de tidligere håndtag. Krumningen af ​​håndtaget var beregnet på, at en tjener nemt skulle kunne holde paraplyen i en vinkel, så den kunne beskytte tjenerens arbejdsgiver. Om end vi primært bruger dette håndtag i dag som en måde at hænge paraplyen over armen på, bevarer den stadig sin oprindelige praktiske funktion som stilparaplyen, der anvendes af dørtjenere, portier og receptionister rundt i verden. I amerikanske storbyer som New York city, anses det generelt for uhensigtsmæssigt, at en portier ikke har en stor paraply parat til dem, der kommer ind eller forlader en forhal. Næsten alle paraplyer i fuld størrelse bruger i dag et krumt håndtag, mens stanghåndtaget primært er forbeholdt miniature paraplyer. Mere moderne paraplyer gør dog delvist op med dette, hvor selv meget store paraplyer ses med et lige håndtag. Denne udvikling har i høj grad at gøre med brugen af lette materialer, der gør en paraply nemmere at håndtere.