Gardinbussen tilbyder kvalitets gardiner til private og erhverv

Hvis du har prøvet at købe standardgardiner, ved du, at de sjældent passer 100 procent. Når gardinbussen kommer hjem til dig, måler de altid grundigt op og sørger for, at dine fremtidige gardiner passer perfekt. Når alt er organiseret, målt og skåret til, monterer De naturligvis dine nye gardiner, så de sidder pænt og professionelt. De har mange års erfaring i branchen og ved, hvordan et gardin skal sidde. Så hvis du er på udkig efter gardiner med perfekt pasform, så er gardinbussen stedet at kontakte. Når gardinbussen kommer på besøg, kan du få den præcis, som du vil have den. Det gælder både farve, størrelse og alt andet. Omfanget af opgaven er også noget, de altid kan klare, uanset hvor stor eller lille opgaven er. Deres kunder tæller både private og erhvervskunder. Og hvis det ikke er det, du ønsker, har de en tilfredshedsgaranti, som betyder, at de kommer og henter gardinerne igen uden ekstra omkostninger for dig. Men de sørger altid for at finde de bedste produkter til den bedste pris til dig, når gardinbussen ruller forbi. Så du kan være sikker på, at du får det, du ønsker, til en pris, der passer dig. Læs mere omkring de mange fordele og muligheder ved at bruge gardinbussen http://gardinbus.nu/.

Gardinbussen hjælper dig med opsætning af de nye gardiner

De kaldes måske gardinbussen, men de tilbyder meget mere end bare gardiner. De har plisségardiner, persienner og foldegardiner, der passer til enhver boligindretning, uanset om du går efter et moderne look eller noget mere klassisk. Så uanset hvilken stil du har, har de helt sikkert noget, der passer lige ind. Og selvfølgelig kører gardinbussen rundt i hele landet. På den måde kan de nemt komme hjem til dig for at måle op og rådgive dig om at finde den perfekte løsning til dine nye gardiner. De giver dig et konkret tilbud baseret på, hvad de mener, der vil fungere bedst for dig, og hvis du er tilfreds med det, aftaler de en dato for, hvornår de kommer tilbage og sætter gardinerne op.

Få tilfredshedsgaranti når du bestiller gennem gardinbussen

De er sikre på kvaliteten af deres gardiner og persienner, og det vil de gerne have, at du også er. Derfor tilbyder de en tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, tager de gardinerne tilbage uden omkostninger for dig. Så du kan være sikker på, at du træffer den bedste beslutning for dit hjem. Deres erhvervskunder bestiller ofte gardinbussen for at vise dem farveprøver og kollektioner. Erhvervskunder har ofte særlige krav til design og layout. At kunne levere en skræddersyet løsning til individuelle erhvervskunder er en af deres styrker. De har et bredt udvalg af stofkvaliteter og solbeskyttelse. På kontorer er det ofte et problem at få en afskærmning, der mindsker blænding på computerskærmen, men stadig bevarer følelsen af ikke at være “lukket inde”. Derfor kan de levere en teknisk solafskærmning, der bevarer udsigten, men som samtidig tager hensyn til blænding og varme. Dette er ideelt for erhvervskunder, der ønsker at skabe et behageligt arbejdsmiljø for deres medarbejdere.