Gør klar til nytårsaften med den helt rigtige blazer

Vi er snart ved at gå ind i det nye år og nytårsaften kommer tættere og tættere på. Til nytårsaften kan vi som danskere rigtig godt lide, at stå knivskarpt og hos herrene typisk i et jakkesæt med enten butterfly eller slips, mens vi nyder champagnen.

Hvis du ikke har det knivskarpe jakkesæt så læs med her, hvor vi hjælper dig med at finde det.

Prøv denne nytårsaften med en Velour blazer

En velour blazer er populær til nytårsaften og det er der en god grund til. Der er næsten garanti for at den vil klæde dig og hitte blandt de andre. Og så er den til at betale for. Du kan finde en velour blazer til herre fra Casual junkies til omkring 1000 kr

Hvad betyder Velour?

Velour er et blødt, blødt stof, der ligner velour. Det er lavet af bomuld, polyester eller andre syntetiske fibre, og det er typisk blødere og mere luksuriøst end almindeligt bomuld. En velour blazer er en blazer, der er lavet af velour stof. Det er en type formel jakke, der normalt bæres til formelle lejligheder eller på arbejde. Velour blazere er ofte lavet i mørke farver, såsom sort, mørkeblå eller grøn, og kan være enten ensfarvet eller med et mønster. De er også ofte foret med glat stof for at tilføje ekstra varme og støtte. Du kan finde dem i mange forskellige farver, og den vil altid have dette silkebløde design, der får dig til at stå knivskarpt nytårsaften – lige som du ønsker det. Og hey, det pynter ikke mindre, at have denne flotte velour jakke på, mens du får æren af at åbne champagnen når klokken slår 00.00 og det nye år er startet. Så med denne jakke er du altså mere eller mindre sikret, en god start på det nye år, hvertfald når det kommer til stilen. God nytårsaften!