Hvad er kvalitets sengetøj, og hvor finder du det bedste og billigste?

Jeg fik engang en ide, og den var god – synes jeg selv. Den var ret simpel: “Du skal sove bedre” sagde jeg til mig selv, og så begyndte mit hjemmestudie på, hvordan jeg kunne få denne idé ud i virkeligheden.

Jeg havde ikke så mange penge… og jeg var nødt til at søge andre veje end blot at opgradere min seng. Jeg kunne konkludere, at de to eneste ting jeg fysisk kunne opgradere var hhv. topmadras og sengetøj. Og det her blev starten på et vildt eventyr, som har givet mig de bedste forudsætninger for en sund og god søvn. Jeg fandt min topmadras hos Jysk på tilbud i sin tid, og jeg fandt noget lækkert kvalitetssengetøj hos rexsengetoj.com.

Jeg fandt en ny topmadras

Jeg drog ellers ned i den lokale Jysk her i Hjørring, og spurgte sælgeren dernede, som prøvede at sælge mig en topmadras til lige godt 5.000 kr. Det havde jeg simpelthen ikke råd til, og jeg måtte opdigte en lang historie om, at jeg tidligere havde sovet med den, og den brød jeg mig ikke om. Det var jo en kæmpe løgn. Så da sælgeren var daffet på andre veje, valgte jeg at gå hen og kigge på deres topmadrasser i smug, og fandt i deres outletafdeling 2 topmadrasser med små transportskader, samlet set kostede de sølle 2.400 kr..

Det skulle vise sig, at jeg ikke kun sparede 3.600, men jeg fik også en langt blødere og komfortabel ‘top-del’ til min seng. Nu havde jeg vundet første step, og det skulle imidlertid vise sig, at hvertfald var godt min ryg, og mit velbefindende i sengen.

Så fik min jagt et nyt fokus, og det var sengetøjet

Imens jeg alligevel var i Jysk, valgte jeg også at kigge efter noget sengetøj. Men der var umiddelbart ikke noget, som jeg fandt synderligt interessant, for det var altsammen lavet af 100% bomuld. Men så ramte en annonce mig på Facebook, fra et nystartet firma som hed Rex Sengetøj – et firma med en rigtig god, pålidelig og ærlig historie, som var utrolig nem at relatere til. De solgte nemlig sengetøj af flere sjove tekstiler, som gav en masse gode fordele ift. min søvn, jeg tænkte “skide med det” og købte et sengesæt.

Men HOLD DA KÆFT sengesæt af både bambus og uld er jeg blevet glad for. Det er ren magi og stimulerer alle de sanser, som jeg ikke vidste jeg havde når jeg skulle putte sove. 

Jeg synes du burde kigge på både sengetøj og topmadras, hvis ikke budgettet trykker. Det kan jeg i hvert fald anbefale!