Hvordan integrerer man selskabslege i en julefrokost?

 

Du kan sikkert selv komme på et par ideer til en firmajulefrokost

Men der er mange måder at integrere selskabslege i en julefrokost på, og det afhænger af dine gæsters præferencer og interesser. Her er nogle forslag:

Julequiz: Arranger en julequiz med spørgsmål om julens historie, traditioner og sange. Det kan være en individuel eller holdbaseret konkurrence, og du kan tilbyde små præmier til vinderne.

Julerebus: Opret en rute med poster, der fører gæsterne rundt omkring i bygningen eller i nærliggende område, hvor de skal løse opgaver, samle spor og løse gåder for at nå til målet.

Juleregler: Få alle gæster til at trække et nummer eller en farve ved ankomst, og så skal de følge en regel gennem hele aftenen. For eksempel kan alle med et bestemt nummer kun drikke med venstre hånd eller sige “god jul” hver gang de taler med nogen.

Gaveleg: Giv hver gæst en lille gave, og lad dem derefter bytte og stjæle gaver fra hinanden efter en bestemt rækkefølge og regel. Dette kan skabe sjov og interaktion blandt gæsterne.

Kostume konkurrence: Opfordre gæsterne til at komme i julekostume og afhold en konkurrence om den bedste, mest kreative eller mest sjove dragt. Dette kan også være en god måde at bryde isen og skabe en festlig stemning.

Husk at tilpasse selskabslegene til jeres særlige behov og budget. Sørg også for at give dine gæster klare instruktioner og forklare reglerne inden legene starter. God fornøjelse!

Og det er tilfældigvis sådan, at man kan kombinere næsten alt det i de meget roste og originale selskabslege, som The Tribe har udviklet specifikt til Charlottenlund Slot. Hvis I ønsker en rigtig hyggelig og varm julefrokost for firmaet eller det store selskab, hvor der er kræsset for alle detaljer, og tænkt på mere end bare maden og vinen, så er The Tribe folkene at hive fat i, og Charlottenlund Slot stedet at starte.

 

Hvor holder man hyggelig firmajulefrokost i København?

Der er jo mange muligheder for at holde en hyggelig julefrokost på Nordsjællands kyst tæt på København. Et andet oplagt forslag er Kokkedal Slot Copenhagen. Dette slotshotel er beliggende i naturskønne omgivelser og tilbyder en julefrokost med en 6-retters menu, gløgg og julegodter. Men det er også i den noget dyre og lidt ’fine’ ende, og hvis man nu ønsker noget lidt mere løssluppent, men stadig pænt og voksent, er Charlottenlund Slot eller måske Bernstorff Slot oplagte valg, der også begge ligger tættere på centrum.

Uanset hvilket slot man forelsker sig i til julefrokosten, kan The Tribe sørge for selskabslegene med deres intelligente og meget gennemførte teambuilding spil Kongens Kancelli, der slutter på en munter og kreativ selskabsleg. Ønsker I noget ud over den sædvanlige traditionelle julefrokost med stillesiddende middag og alt ved det vanlige, så overvej at kombinere The Tribes muligheder med et af de fantastiske slotte i Københavnsområdet. På den måde vil I få en helt uforglemmelig oplevelse med hinanden op til jul.

 

Vil I også gøre det til en SoMe begivenhed?

Har I samtidigt tanker om at gøre julefrokosten til en begivenhed på sociale medier eller på anden vis bruge den til at brande jeres firma, jeres sammenhold og øge jeres attraktivitet i forhold til nye medarbejde, så lad The Tribes digitale eksperter hjælpe jer med digital rådgivning.