Overrask din udvalgte med et udsøgt og lækkert Patek Phillipe ur

Står du og mangler gaven til en person du holder meget af eller elsker meget højt. Så er det sikkert og vist, at din gave bliver populær med et udsøgt og lækkert Patek Phillipe ur.

Udsøgte og lækre ure er kærkomne gaver

Patek Phillippe ure findes både til kvinder og mænd. Mærket er kendt som et del af the big trio, hvor de to andre ur fabrikanter er Vacheron Constantin og Audemars Piguet. Ure som også ligger kvalitetsmæssigt i top og i samme prisklasse som Patek Philippe urene. Et køb af et Patek Phillippe ur bør derfor ses som en investering for livet. Men med et schweizisk kvalitetsurværk er urene også i en topklasse udover at være unikke, tidsløse og ædle i design. Det gør, at uanset modebilledet så kan du med dit Patek Philippe ur give din egen stil et helt særligt tvist.

Særligt ur foretagende

Patek Phillippes urproduktion går historisk helt tilbage til 1851 og er et stolt familieejet virksomhedsforetagende. For de er ved at være en af de sidste familieforetagender på urmarkedet, hvilket også fortæller noget om traditioner og vedholdenhed for Patek Phillippes ånd for urpassion og kvalitet.

Særlig urproduktion

Urpassionen varetages nemlig stadig, at den administrerende direktør i familiefirmaet. Hvert enkelt ur efterses af ham, inden det sendes ud i verden. Det må siges at være unik passion for firmaets urmesterværker, udover at det enkleste Patek Philippe ur tager over 9 måneder at fremstille herunder at producere. Det fortæller, at der er kræset for hvert enkelt design og ædle materialevalg udover kvalitetsurværket.

Andre grunde til at købe et Patek Phillippe ur

Udover at et Patek Phillippe er dyrt, er det også en meget personlig gave. For samtidig er det også en investering i form af en reserve, som man kan få gavn af i en krisetid. For når inflationen er høj, får vi mindre købekraft. Det gør, at et ur som Patek Phillippe er en fornuftig investering, idet markedsværdien stort set altid ligger højt. Men også at urene ej heller sælges som et billigt masseproduktions produkt. Hvor netop priserne vil dale helt naturligt.

Et Patek Phillippe ur er også et ædelt smykke

Det er nok de færreste kvinder, der ikke elsker smykker og ure. Især smykker og ure der har en værdi og er af ædel fremstilling. Et personligt Patek Philippe ur vil derfor være en unik gave for livet.