Sådan finder du skatte udendørs i naturen

Naturen gemmer på mange skatte og overraskelser, og de ligger kun og venter på, at du skal tage ud for at finde dem. Der er mange forskellige typer af skatte, og de kan alle være lige spændende at gå på jagt efter. Men de forskellige typer af skatte kræver også forskellige tilgange i forhold til at finde dem. I denne artikel kan du læse om de forskellige skatte, og hvilke redskaber du skal bruge, for at kunne finde dem. Så er det bare med at skynde dig ud i naturen for at lede og gå på jagt – måske du finder noget spændende af værdi.

Find rav ved stranden

Rav er bogstaveligt talt en gylden skat fra naturens side. Det er dog en god idé at undersøge på forhånd hjemmefra, hvordan rav egentlig kan se ud. Der er ikke et simpelt og enkelt udseende, og det kan altså komme i flere forskellige farvenuancer.

Du har måske allerede forsøgt ihærdigt at lede efter rav uden held. Det gør de fleste, og det kan også være svært at finde rav. Måske du er støt på rav uden at vide det, da det endda kan ligne sten. Ligesom du sikkert også har oplevet, at sten ligner rav, og er blevet skuffet hver gang.

Heldigvis er der gode råd at hente. Du kan faktisk få hjælperedskaber, der gør det lettere for dig at finde rav i naturen. Med et komplet ravlygte sæt får du hjælperedskaber som briller med et farvefilter samt en ravlygte. Begge dele skal anvendes i kombination med hinanden, og det gør det muligt for dig at lyse rundt på strandkanten, mens du bærer brillerne, hvor rav vil lyse op på grund af lyset fra lygten. Det er altså en smart måde at effektivisere jagten på den gyldne skat.

Find mange spændende ting med magnetfiskeri

Magnetfiskeri er en efterhånden populær aktivitet, og mange personer har fundet mange spændende og interessante ting under havets overflade. Du lader blot en magnet køre henover havbunden. Du kan få magneter i mange forskellige styrker, og jo større styrke, jo større ting kan du være heldig at få fisket op med magneten.

Nogle har endda fundet gamle håndgranater fra anden verdenskrig, og dette er naturligvis potentielt farligt, hvorfor de altid skal destrueres. Men også mange andre og helt uskyldige ting befinder på havets bund, og det kan være en spændende ting at gå på jagt efter disse – helt ligesom man hører det i diverse eventyr.

Gå på alsidig skattejagt med geocaching

Geocaching er en type af skattejagt, der er dukket op med den mobile teknologi. Her har du mulighed for at følge koordinator eller GPS-punkter, som du så går efter i dit nærområde. De leder dig hen til et sted, hvor der er gemt skatte. Det kan være under jorden, oppe i træer, i buske og meget andet. Det sjove er, at sandsynligheden for at du på et tidspunkt er gået forbi denne type skatte er ret stor, helt uden at du har vidst noget. Der er utroligt mange rundt omkring i gadebilledet.