Skulle jeg købe båden i stedet for at leje?

Jeg er en mand på 27 år som bor sammen med min kone og to børn. Jeg har en søn på 11 år og en datter på 8 år. Mig og min familie elsker at tage på ture. Vi rejser meget, og tager meget ud og prøver nye ting. Vi kører en masse turer. Det noget vi har gjort sammen i flere år. En dag valgte vi at leje en båd, og tage ud på vandet. Det første gang at vi har gjort det sammen. Det var ret billigt, og det var en fantastisk oplevelse. Vejret var perfekt, og vi var ude på båden i flere timer. Vi aftalte at det var noget vi 100 procent skulle gøre igen. Vi overvejede faktisk selv at købe en båd, men vi tænkte bare at det ville være alt for dyrt. Mine børn blev ved med at presse mig, og sagde at vi skulle gøre det. Vi tjekkede lidt på nettet og kiggede på flere forskellige både. Det kostede en del mere end hvad vi havde råd til. Men det var ikke rigtig det der betød mest. Det handlede mest, om vi ville komme til at bruge båden nok, eller om den ville gå til spilde.

Lånet til båden

 

Efter flere ture ude på båden, besluttede vi os for at vi blev nødt til selv at få købt en. Vi lejede en båd cirka 2 gange om ugen, og det kostede bare mere og mere. Så vi fandt en båd, som vi godt kunne tænke os. Jeg tog et lån fra letfinans.dk, og vi fik så købt vores egen båd. Det endte med at vi tog ud på vandet oftere, og vi blev aldrig trætte af det. Det samlede os mere, og vi inviterede tit venner og familie med, så de kunne komme med ud og sejle.