Smykkerne, du bare må eje

Der er ikke noget, der kan fuldende et outfit helt lige så perfekt som de rigtige smykker. For med den helt rigtige halskæde, så kommer en simpel kjole til at stråle, med de helt rigtige øreringe vil selv løst hår se gennemført ud, og med smukke armbånd vil enhver T-shirt blive løftet.

Derfor er det også en god idé at ofre lidt tid på at finde nogle smykker, der komplimentere dig og din stil på bedste vis.

Et godt råd i den forbindelse er at finde et mærke, der passer til dig og til din personlighed. Og her kan du selvfølgelig godt vælge et mærke, som de fleste har råd til, og som kan købes i de fleste butikker. Men du kan også med fordel vælge et mere eksklusivt smykkebrand, og på den måde gøre din smykkestil til noget ganske særligt.

Og er du til eksklusive smykker, så kan du for eksempel rette blikket mod de eksklusive smykker fra Dulong smykker.

Enkel og genkendelig designstil

Dulong smykker er alle sammen kendt for sin enkle og samtidigt meget genkendelige designstil. Der er en rød tråd, som går igen i alle kollektioner, og på den måde er du sikret, at alle smykkerne passer sammen. Netop derfor er Dulong smykker også oplagt at vælge, hvis du er på jagt efter et smykkebrand, der skal være dit.

Dulong smykker skiller sig uden tvivl ud fra mængden, og derfor vil du også gøre det samme, når du ifører dig de forskellige kollektioner herfra. De enkelte designs er alle glamourøse og klassiske, og fremstår også en smule rå.

Juveler og smykkedesigner bag brand deler passion for smykker

Det er juveleren Marianne Dulong, der sammen med smykkedesigneren Anja Camilla Alajdi står bag det eksklusive, danske smykkebrand.

De to indgik i 2005 et partnerskab, der har resulteret i en lang række kollektioner. De to smykkedesignere beskriver selv, at de deler en stor passion for smykker med fokus på kvalitet og på, hvad kvinder ønsker.

Smykkerne vil følge dig resten af livet

Når man første gang ser prisen på smykker fra et eksklusivt brand, så kan det godt give anledning til at tøve. Men der er faktisk mange gode grunde til ikke at lade dig skræmme af smykkernes pris.

For hvis du køber et smykke fra for eksempel Dulong smykker eller for den sags skyld fra et andet eksklusivt smykkebrand, så er du sikret produkter af ganske høj kvalitet. På den måde køber du ikke kun en halskæde, som kan bruges i et år, før den går i stykker.

Nej, du får en halskæde, som vil kunne følge dig resten af livet. Som du kan bruge til særlige anledninger og til at pifte ethvert outfit op. 

Desuden så vil følelsen af at bære noget eksklusivt aldrig kunne erstattes af billigere smykker, der er nærmest sikret at gå i stykker efter en rum tid. Derfor er det værd at overveje en ekstra gang, selv hvis den lidt højere pris i første omgang skræmmer lidt.