Solafskærmning på vinduerne. Er kontormiljøer på arbejdspladsen for varmt?

På mange kontormiljøer på arbejdspladser er der i dag problemer med for meget varme, når solen er på. Det kan både være sommer og vinter hvor solen står lavt. Varmen kan have en negativ indflydelse på medarbejdernes trivsel og effektivitet på arbejdspladsen.

Det kan derfor være nødvendigt at regulere lysindfaldet i nogle rum, så det fortsat er behageligt og man ikke er generet af for meget lys eller for meget varme, når solens stråler er skarpest.

Vinduesfilmen virker som faktisk som et skjold mod solens varmestråler, det kaster sollyset og varmen tilbage, og derfor reducere temperaturen i rummet.

Med solfilm får du en gennemsigtig og ikke alt for synlig polyesterfilm monteret på dine vinduer som er med til at bryde lyset og mindske den varme der kommer ind i rummet.

Med solfilm på ruderne får du en gennemsigtig og film monteret på dine vinduer. På den måde forbedre du indeklimaet, på dit kontor eller i hvor du bor, i dit hjem uden from ændre på vinduernes nuværende udseende vild meget. Det vil naturlivis blive mørkere, især de dage hvor der ikke er for meget lys i forvejen.

Du kan også vælge sandblæst folie, der i øvrigt kan designes med mønstre smat logoer og provider et professionelt udseende. Det bruger man hvor det handler om nysgerrige blikke udefra. Vi kan også anbefale spejlende solfilm hvor man både hæmmer indblik males også henter noget varmereduktion i indeklimaet. Montering af solfilm er en ret  effektiv løsning, hvis du gerne vil gøre dit rum svalt og behageligt indeklima uanset vejret, også på varme dage, hvor du føler, at solen bager ind..

 

Solfilmen har både mulighed for at monteres enten indvendig eller udvendig.Generelt kan man sige at den udvendige montering er er mere eeffektiv, da solens stråler stoppes inden det når selve vinduesglasset. Selve vinduesglasset når således ikke at blive så meget opvarmet og temperaturen indvendig vil være lavere.

 

Du finder også solfilm med meget spejl, det er en slags sølvspejlsolfil. Sølvfarven reflekterer nemlig varmen rigtig meget mere end en alm. sort solfilm om sommeren, og omkring vinteren skaber sølvbagsiden et isolerende rum mellem persiennen samt vinduesruden. Man kan forvente når solfilm er monteret korrekt at det holder op til 15 år, hvis det er på lodrette flader. Hvis det er op ovenlys eller andet hvor det er mere vandret og det er mere udsat, så holder det en del kortere. Men det skal holde mindst 5 år og gerne længere.