Tæer har også følelser

Det er en almindelig misforståelse, at sokker kun er til for at varme. I virkeligheden holder de dine fødder rene og tørre ved at absorbere sved og forebygge vabler. De kan også være med til at forhindre, at der ophobes lugt i skoen. Der er dog mere at tage hensyn til, end blot funktionen, når du skal vælge, hvilken type sorte sokker eller højde på strømper du skal have på!

Der findes forskellige tykkelsesgrader og udseendelsesmåder, som bør tage hensyn til:

Tynde sokker

Tynde sokker til atletiske aktiviteter, som løb, tykkere sokker til skiløb og snowboarding og endelig sokker, der isolerer under ekstremt kolde vejrforhold. Tynde strømper er også ideelt til mennesker, som hurtigt sveder om fødderne, hvortil det er vigtigt at have tynde strømper på til visse anledninger.

Uldsokker

En modsætning til de tynde sokker, så kan uldsokker ikke blive tykke nok. Ideelt til dig som hurtigt fryser om fødderne, enten i dine sko, eller i dit hjem, hvis der er fodkoldt. Uldsokker er også gode til ældre mennesker, og til mennesker, som har dårlig blodomløb i benene. – Og så kan vi ikke komme udenom, at uldsokker er lækre, bløde og perfekt til at hygge i!

Knæstrømper

Knæstrømper er en anden populær stil (som de færreste vil indrømme) for det er ikke ligefrem sej man ser ud eller føler sig, når man har knæstrømper på. Men her er det, at man skal undlade at tænke på udseendet, men kun tænke på, hvor praktiske de er, når man for eksempel har bare ben eller skal ud i vintervejret.

Ankelstrømper

En direkte modsætning til knæstrømperne, som ikke kan komme højt nok op af benet, så kryber ankelsokken den modsatte vej. Ankelstrømper viser det meste af benet og kun anklen er blottet. Ideelt hvis du har lave sneakers på, hvor det ikke er pænt med strømper i.