Derfor skal du booke en firmamassage til din virksomhed

Leder du efter en måde at forbedre produktiviteten og reducere stress på kontoret på? Så kan virksomhedsmassage være svaret for din virksomhed! Her er en række grunde til, hvorfor du bør overveje at booke en massageordning til dine ansatte og dig selv:

Massage kan hjælpe med at lindre spændingshovedpine og nakkesmerter

Når du får massage vil massøren arbejde på specifikke områder af din krop for at hjælpe med at lindre spændingshovedpine og nakkesmerter. Dette kan være med til at forbedre dine ansattes produktivitet, da de ikke behøver at tage så mange sygedage fra arbejdet.

Det kan reducere stressniveauet

En firmamassage kan være med til at reducere stressniveauet på arbejdspladsen. Det skyldes, at massage hjælper med at frigøre endorfiner, som er kroppens naturlige velvære-kemikalier.

Det kan forbedre blodcirkulationen

En af fordelene ved massage er, at behandlingen kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen. For massage øger blodgennemstrømningen i kroppen, og det kan igen bidrage til at forbedre produktiviteten, da det betyder, at mere ilt og flere næringsstoffer bliver tilført til cellerne.

Det kan bidrage til at øge energiniveauet blandt medarbejdere

En anden fordel ved virksomhedsmassage er, at den kan øge energiniveauet blandt medarbejdere. For når man bliver masseret, øges – som tidligere nævnt – blodgennemstrømningen og iltningen i kroppen. Alt dette kan få dine medarbejdere til at føle sig mere vågne og udhvilede, hvilket kan øge deres produktivitet gevaldigt.

Det kan forbedre fleksibiliteten

Massage kan bidrage til at forbedre fleksibiliteten, da det hjælper med at løsne musklerne. Dette er en fordel for dine medarbejdere, da det kan hjælpe dem til at bevæge sig lettere og mere komfortabelt på din arbejdsplads.

Det kan bidrage til at forbedre kropsholdningen

Dårlig kropsholdning kan føre til en række sundhedsproblemer, f.eks. nakke- og rygsmerter. Massage kan medføre en bedre kropsholdning ved simpelthen at løsne musklerne og rette rygsøjlen op. Dette kan bidrage til at mindske risikoen for at udvikle disse problemer.

Det kan fremme afslapning

En af de vigtigste fordele ved firmamassage er, at den kan fremme afslapning og medarbejdernes velvære. Massage frigiver endorfiner, som har en beroligende virkning på kroppen.